Aanvraag informatie of bezichtiging

De beschikbare informatie over objecten welke te koop worden aangeboden is vaak beperkt. De reden hiervoor is dat men wil vermijden dat uit de verstrekte informatie de identiteit van het betreffende bedrijf kan worden opgemaakt. De verkoop van een camping, hotel of andere bedrijfsactiviteit is vaak met discretie omgeven.

Uit ervaring is bovendiengebleken, dat de waarde van voorafgaande informatie slechts zeer beperkt is, omdat de "sfeer" ter plaatse bepalend is; doorslaggevend is toch het gevoel dat u krijgt bij een bezoek aan een locatie, en dat is nou juist een aspect, dat met foto's en omschrijvingen niet is over te brengen. Om een goede indruk van de mogelijkheden en uitgebreide informatie te verkrijgen is de beste weg om een bezoek te brengen aan objecten.

U zult uit het bovenstaande begrijpen dat wij op onze website geen namen en adressen van te koop aangeboden bedrijven kunnen publiceren. Naast het feit dat een makelaar een rechtstreeks contact niet wil stimuleren speelt ook een rol dat de Franse eigenaar die zijn bedrijf te koop aanbiedt geen onaangekondigde of anonieme bezichtigingen wenst. Integendeel, de Fransen zijn gastvrij en een eigenaar wil graag tijd vrijmaken om u in zijn bedrijf rond te leiden, maar hij wil wel graag dat daar tevoren even een afspraak voor gemaakt is.

U kunt voor het maken van een afspraak per e-mail contact met ons opnemen. Indien u van een bepaald object exactere informatie wilt verkrijgen omtrent de geografische ligging kunt u gebruik maken van een door u in te vullen en te ondertekenen discretie-verklaring, na ontvangst waarvan wij in een aantal gevallen adresgegevens kunnen verstrekken.

U bent in Frankrijk van harte welkom!